Tag til tyskland på din næste fodboldrejse.

Tag til Tyskland på din næste fodboldrejse

Tyskland har alle dage været en stærk fodboldnation og rejsedestination for sportsrejser. Især landsholdet har igennem de sidste mange årtier domineret verdensscenen med klassespillere som Müller, Klose, Lahm, Schweinsteiger og så videre.

Men ikke bare er deres landshold en oplevelse værd. Den tyske fodboldliga er bestemt også steget i niveau, hvor især hold som Bayern München og Borussia Dortmund har leveret toppræstationer. Udover disse to hold, som er en fodboldrejse i sig selv, så er der flere grunde til at vælge Tyskland som den næste destination for en fodboldrejse i den nærmeste fremtid. Der er nemlig lagt op til lidt af en fodboldfest når de største hold tørner sammen!

Mærk den uforglemmelige atmosfære

Tyskerne kan noget med stemningen. Ligesom i England er der en fantastisk atmosfære på stadion, hvor langt de fleste af holdenes fangrupper synger sange, både under opvarmningen, men også når kampen er gået i gang. Endvidere har den bedste tyske række, Bundesligaen, det højeste tilskuergennemsnit i Europa. Mellem 25 og 30.000 tilskuere er der til at skabe stemning hver weekend. Men det er ikke kun i den bedste række, at der er stor opbakning. Selv i den næstbedste række er der omtrent 20.000 tilskuere til de større kampe – noget ganske unikt i fodboldens verden efterhånden.

Derfor er det også en glimrende rejsedestination for en fodboldrejse, da der altid er garanti for en fantastisk atmosfære og intensitet fra start til slut. Endvidere har de tyske byer meget andet underholdning at byde på. Hamborg, der slet ikke er så langt fra den danske grænse, er eksempelvis en metropol, der nyder godt af dens havneplacering, således, at selve byen har masser af caféer og restauranter, med udsigt til kanalen. Desuden har Hamborg et af de flottesete fodboldstadions i Tyskland, hvor der er plads til næsten 50.000 tilskuere. Der er altså noget for enhver smag og der er masser af aktiviteter at kaste sig over frem til kampstart.

Der er med andre ord ganske gode grunde til at søge hen imod Tyskland, næste gang der skal planlægges en fodboldrejse. Vil du vide mere om hvornår de forskellige hold tørner sammen så kan du finde datoerne hos LA Travel der også kan hjælpe dig med at arrangere fodboldrejser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *