Real Madrid spiller i Barcelona, Spanien

Drømmeferie og topfodbold i ét

Alle fodboldfans kender følelsen af at sidde foran skærmen og heppe på yndlingsholdet, mens man ønsker, at man selv var til stede på stadion. For selv med den fedeste hjemmebiograf kommer du ikke i nærheden af den autentiske fodboldstemning, der opstår på de største og mest legendariske stadions rundt om i verden.

Læs mere
Mand løber en tur sammen med dine sportsgadgets.

Opgrader til en sundere livsstil med disse gadgets

Begrebet ”livsstil” er meget oppe i tiden, og der bliver lagt mere og mere fokus på vigtigheden af at være sund og i god form. Den massive omtale af sundhed og livsstil har medført, at flere og flere danskere er begyndt at dyrke motion regelmæssigt.

Læs mere

Tag til tyskland på din næste fodboldrejse.

Tag til Tyskland på din næste fodboldrejse

Tyskland har alle dage været en stærk fodboldnation og rejsedestination for sportsrejser. Især landsholdet har igennem de sidste mange årtier domineret verdensscenen med klassespillere som Müller, Klose, Lahm, Schweinsteiger og så videre.

Læs mere

Kontormøbler: brug en bold istedet for en kontorstol

Gør kontorlivet lidt sundere

Når man taler om, hvordan der skal være på arbejdsmiljøerne i Danmark, så er et af de vigtigste punkter på dagsordenen for mange firmaer, der vil deres ansatte det bedste, trivsel.

Læs mere

Personlig guide til sundhed og rejser

Tre forslag til en uforglemmelig sportsrejse

I langt tid har det været en tradition, at når sommerferien nærmede sig, så skulle campingvognen gøres klar til bilferien, tværs igennem Europa og ud til diverse campingpladser, der lå under lidt mere eksotiske himmelstrøg.

Læs mere